Witold Kepinski - 18 oktober 2017

8.265 euro voor War Child ingezameld met HPE Maestro Challenge

Schouwburg Amstelveen stond voor het tweede opeenvolgende jaar in het teken van de HPE Maestro Challenge. Zes directeuren van IT-bedrijven traden op als gastdirigent van het 45-koppige Artem Opus Orkest uit Uithoorn. Het benefietconcert is onderdeel van een samenwerking tussen Hewlett Packard Enterprise en War Child. Met dit initiatief is €8.265,- opgehaald voor de 15 landen waar War Child momenteel actief is.

Gedurende de avond konden zowel bezoekers als muzikanten stemmen op de zes deelnemende dirigenten. In muzikale sferen is Tamara Tong Sang, marketing director van Infotheek Group, bekroond tot winnaar van de Maestro Challenge met ‘L’Arlésienne’ van George Bizet.

Marco Lesmeister, director Channel, SMB en Service Providers bij Hewlett Packard Enterprise en initiatiefnemer van de HPE Maestro Challenge: “Na het succes van de editie van vorig jaar, hebben we de HPE Maestro Challenge ook dit jaar met veel enthousiasme georganiseerd. Het is niet makkelijk om zo’n groot orkest te begeleiden. Wat mij betreft hebben de dirigenten een topprestatie geleverd. Ik vind het fantastisch dat we samen met onze partners War Child op deze manier kunnen steunen. We kunnen terugkijken op een sensationele avond met een terechte winnaar.”