Oracle Cloud Day
13-10-2017
Deel dit artikel:

Oracle Cloud Day
(12-12-2017)

U weet waarschijnlijk al langer dat de wereld razendsnel verandert. Het roer moet om, dat is wel doorgedrongen. Digitale disruptie en transformatie zijn de nieuwste buzzwoorden, met “disrupt” of “be disruptive” als credo. Maar hoe gaat u dat nu precies aanpakken?

Tijdens de Oracle Cloud Day laten wij u en uw collega’s zien hoe verschillende afdelingen binnen uw organisatie met de nieuwste technologiën zoals Cloud, Internet of Things en Artifcial Intelligence kunnen inspelen op de snel veranderende vraag van uw klanten en hoe u blijvend kunt voldoen aan de hoge verwachtingen die uw klanten hebben. Een goede interne samenwerking is “key” en digitale veranderingen moeten op een efficiënte en effectieve manier waarde toevoegen aan uw organisatie.
Daarom is het maken van de juiste strategische keuzes essentiëel voor de toekomst van uw organisatie.

Laat u inspireren tijdens de Oracle Cloud Day op 12 december 2017.

Toonaangevende bedrijven geven aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden aan welke strategische keuzes zij hebben gemaakt om een digitale transformatie tot stand te brengen en de resultaten die zij hiermee bereikt hebben. Experts uit de business delen graag hun visie met u en uiteraard is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken met collega’s en ervaringen uit te wisselen.

Next is Now | Explore Tomorrow, Today

Schrijf u nu in.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud