Workday organiseert Workday Rising Europe 2017

11-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Workday organiseert Workday Rising Europe 2017
(14-11-2017)

Workday organiseert op 14 tot en met 16 november 2017 in het Spaanse Barcelona Workday Rising Europe 2017. Bezoekers kunnen op dit event kennismaken met de Workday-community, netwerken, ontdekken hoe zij bedrijfsuitdagingen aangaan en inzicht krijgen in de wijze waarop Workday hun bedrijf kan helpen.

Op het event heeft Workday verschillende nieuwsaankondiging op de planning staan:

  • Workday Data-as-a-Service - Workday kondigde op de vorige Rising een DaaS-oplossing aan. Op de komende editie van Rising maakt Workday de algemene beschikbaarheid van Workday Data-as-a-Service bekend, inclusief de eerste analytische service van het bedrijf: Workday Benchmarking. Deze oplossing stelt klanten in staat hun organisationele prestaties te vergelijken met andere bedrijven in hun sector door te kijken naar de samenstelling van het werknemersbestand, werknemersverloop, talentbehoud, effectiviteit van hun managers en het gebruik van Workday. 
  • Workday Prism Analytics - In navolging van de overname van Platfora in 2016 kondigt Workday op Workday Rising de oplossing Workday Prism Analytics aan. Deze oplossing helpt klanten data samen te brengen, waarbij zowel Workday data als data van externe bronnen worden ondersteund. Workday Prism Analytics biedt rijke analytische tools die helpen kritieke financiële en HR-beslissingen te maken. Op Workday Rising deelt Workday details over de wijze waarop klanten en designpartners de tool inzetten om meer inzicht te krijgen en belangrijke businessvragen te beantwoorden.
  • Workday Cloud Platform - Workday deelde in juli al plannen op de Platform-as-a-Service (PaaS) markt te betreden en zijn platform open te stellen voor klanten en een breder ecosysteem van partners, ISV’s en ontwikkelaars. Op Workday Rising Europa 2017 deelt het bedrijf details over de voortgang van de ontwikkeling van dit platform. 
  • Nieuwe gebruikerservaring - Met Workday 29 heeft Workday een nieuwe gebruikersinterface geïntroduceerd, die zowel functionele verbeteringen als een verbeterde gebruikerservaring biedt. Personalisatie, verfijning en toegankelijkheid staan hierbij centraal.

Registreren

Workday Rising Europe 2017 wordt van 14 tot en met 16 november 2017 georganiseerd in CCIB, gevestigd aan de Plaça de Willy Brandt 11-14 in Barcelona. U kunt zich hier aanmelden voor het event. Workday Rising Europe 2017 is toegankelijk voor bestaande klanten van Workday. Andere partijen kunnen alleen op uitnodiging deelnemen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud