Witold Kepinski - 06 oktober 2017

Video: Sophos Day Nederland in beeld

Op 5 oktober 2017 organiseerde cybersecurity specialist Sophos de zesde editie van de Sophos Day Nederland in DeFabrique in Utrecht. Daar kwamen tal van eindgebruikers en partners op af. Ze kregen daar presentaties zoals over de Sophos XG Firewall v17 en hoe Sophos voornemens is de nieuw verworven machine-learning technologie van Invincea te integreren. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was erbij en sprak met Rob Westerhoff (CRYPSYS), Matt Cooke (Sophos) en Wouter Poppenk (Comparex).

Na een onstuimig jaar met ransomware in opkomst, data breaches aan de orde van de dag en de EU-regelgeving die snel dichterbij komt, wordt Next Gen IT-beveiliging een cruciale pijler in de maatschappij, Kris Hagerman, CEO van Sophos.

Tijdens de Sophos Day konden bezoekers verder ontdekken hoe in het echte leven aanvallen eruit zien en hoe ze het bewustzijn kunnen bevorderen binnen de eigen organisatie en netwerk. Verder werd een breed scala van Sophos oplossingen getoond die organisaties beter beschermen.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Netgear banner liggend start week 14