Tectrade breidt managementteam uit

Tectrade breidt managementteam uit

05-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Tectrade breidt managementteam uit

Tectrade ondersteunt klanten op het gebied van complexe en kritieke dataomgevingen, security en protectie van gegevens. Het bedrijf heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in enterprise hybride cloud omgevingen. “Om onze klanten optimaal te kunnen blijven adviseren in een markt die zich continu ontwikkelt is extra focus nodig”, stelt Nicolai Kippersluis, CEO en Founder van Tectrade. “Na het vertrek van CCO Ronald van Heek bij Tectrade heb ik besloten een breder managementteam samen te stellen met verantwoordelijken van alle disciplines binnen onze organisatie. De diversiteit in deskundigheid van een breder MT draagt bij tot kwalitatief betere beslissingen.”

Derk-Jan Boon (op de foto met blauw colbert) is aangesteld als Chief Innovation Officer (CIO), een nieuwe functie binnen de organisatie. Boon zal zich met zijn kennis en ervaring focussen op ontwikkelingen en oplossingsgebieden. De nieuwe CIO is geen onbekende bij Tectrade: “Terug bij Tectrade na exact 5 jaar, een feest van herkenning maar ook een verrassing te zien hoe ver Tectrade is gekomen. Ik ben trots weer deel te maken van het team. Na een periode bij LeaseWeb als Private Cloud Product Manager/Evangelist heb ik bijna vier jaar bij NetApp als Global GSI Architect gewerkt. In die rol heb ik voornamelijk voor Enterprise klanten IT Infrastructure Designs gepresenteerd en gerealiseerd en neem deze kennis mee naar Tectrade!” 

Nico Sleutel vervult de rol van Sales Manager. Sleutel heeft veel ervaring en een uitgebreid netwerk, zowel in de industrie als bij eindgebruikers. Sleutel: “Ik heb zo’n 20 jaar bij IBM gewerkt en gaf onder andere leiding aan de Storage divisie in Nederland. Daarna ben ik 5 jaar Sales Manager geweest bij SLTN om aansluitend 7 jaar als directeur leiding te gegeven aan Inframatica, een consultancy bedrijf met name op het gebied van storage oplossingen. Dit bedrijf is later overgenomen door eStorage, waar ik de laatste 3 jaar werkte. Ik heb nu heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en heb er zin in om, samen met het team van Tectrade, het succes nog groter te maken. Mijn visie is dat niemand het alleen doet, je elkaar nodig hebt en het werken vooral leuk moet zijn.”

Terug naar nieuws overzicht