1.400 bezoekers aanwezig op Connect to Innovate van SAP en VNSG

04-10-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

1.400 bezoekers aanwezig op Connect to Innovate van SAP en VNSG

De eerste dag van het event Connect to Innovate van SAP en de VNSG is succesvol verlopen. De organisatie was onder andere zeer tevreden over de opkomst. In combinatie met de tweede dag, vandaag, zijn er 1400 verschillende aanwezigen.

Het is de eerste keer dat SAP en haar gebruikersvereniging, de VNSG, samen een groot evenement organiseren. Het kan worden gezien als de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days.

Innovatie

Op de eerste dag sprak de CTO EMEA van SAP, Mark Raben, gepassioneerd over innovatie in het algemeen, waarbij hij Archimedes en Leonardo Da Vinci aanhaalde. Uiteraard ging het ook over SAP S/4HANA, het SAP Cloud Platform en Leonardo. Ook de Run Live Truck, waarmee SAP innovatie dichterbij de zakelijke klant wil brengen, kwam aan bod.

Vervolgens stond er een groot aantal workshops en kleinere presentaties op het programma in de verschillende zalen van het NBC in Nieuwegein. De dag werd afgesloten met een indrukwekkende presentatie van Topher White van Rainforest Connection. De start-up werkt met SAP samen om haar doel, het tegengaan van het kappen van het regenwoud, te verwezenlijken.

Positieve feedback

Patrick van Deven (VP Managing Director van SAP Nederland) en Jan-Willem van der Meere (voorzitter van de VNSG) keken na de eerste dag tevreden terug. “Ik heb veel positieve feedback gehad”, zegt Van Deven. Van der Meere: “Ik hoor van veel mensen dat ze het een erg professioneel congres vinden. En ons doel om de verschillende doelgroepen te verbinden pakt ook goed uit.”

Lees op deze link het uitgebreide verslag.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud