Wouter Hoeffnagel - 28 september 2017

Insight neemt cloudserviceprovider Caase.com over

Insight neemt cloudserviceprovider Caase.com over image

Insight EMEA, dat via 12 dochterondernemingen actief is in Europa waaronder Insight Nederland, maakt bekend de Nederlandse cloudserviceprovider Caase.com te hebben overgenomen. Door de overname is Insight beter in staat om intelligente cloudoplossingen aan klanten in Nederland aan te bieden. In de nabije toekomst hoopt het bedrijf verder uit te breiden in Europa.

Caase.com helpt organisaties uit de private en publieke sector met cloud oplossingen om de productiviteit van het personeel te verhogen en de IT-kosten te verlagen. Insight meldt dat Caase.com goed aansluit bij het strategische voornemen van het bedrijf om organisaties te helpen bij het dagelijkse beheer van de IT en ‘Intelligent Technology Solutions’ te leveren aan deze organisaties. Hiermee wil Insight bedrijven helpen de transformatie naar een steeds meer digitale omgeving soepel te laten verlopen.

Innovaties sneller doorvoeren

“Organisaties moeten tegenwoordig simpelweg gewoon voorbereidingen treffen om te kunnen doorgroeien in de digitale wereld. Dankzij cloudoplossingen kunnen innovaties sneller worden doorgevoerd. Ik ben ervan overtuigd dat Insight en Caase.com samen perfect in staat zijn om organisaties te helpen bij het voordelig aankopen en beheren van de IT-omgeving en om deze organisaties tegelijkertijd te ondersteunen bij de digitale transformatie dankzij onze allesomvattende Intelligent Technology Solutions,” zegt Wolfgang Ebermann, President van Insight in EMEA.

Caase.com is een bedrijf met 50 werknemers dat in Nederland is opgericht door Victor-Jan Leurs. Het bedfijf is gespecialiseerd op het gebied van Microsoft Office 365, Azure, EMS (mobiel beheer) en Windows. Dit sluit aan bij Insight, dat een strategische partner is van Microsoft. De afgelopen drie jaar is Caase.com door Microsoft Nederland verkozen tot ‘Country Partner of the Year’ en ‘Worldwide Cloud Partner of the Year for Enterprise’ vanwege het aanbieden van intelligente cloudoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Caase.com zal een divisie van Insight worden.

Op de foto v.l.n.r.: Frank Hoekstra, Victor-Jan Leurs en Wolfgang Ebermann