Witold Kepinski - 23 september 2017

Gordon presenteert IT4Kids gala

Gordon presenteert IT4Kids gala image

Na het succesvolle fundraising gala van vorig jaar organiseert Stichting IT4Kids ook dit jaar een gala. "Het doel is om aandacht te vragen voor de 400 duizend kids in Nederland die om financiële redenen niet kunnen sporten. Met behulp van de donaties van het gala willen we deze kinderen helpen’’, aldus voorzitter van IT4Kids Mirjam Roos. Het gala vindt plaats op zaterdag 28 oktober in Hotel van Oranje te Noordwijk met als thema: Diamanten.

Gordon: "Ik vind het een eer om mij op deze manier in te kunnen zetten voor kinderen. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat mijn oude Smartphone of computer nog zoveel maatschappelijke waarde kon bieden. Samen met IT4Kids gaan we dat stukje bewustzijn bij mensen en bedrijven creëren”. 

Sport

"Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen die om financiële redenen niet kunnen sporten toch aan het bewegen te krijgen. Dit zijn er in Nederland zo’n 400 duizend”, legt Roos uit. "Wij zien sport als een belangrijk middel voor kinderen om fit te blijven en belangrijke waarden als respect, samenwerken en vertrouwen te ontdekken. Opbrengsten halen wij uit gedoneerde restwaardebedragen van gebruikte IT-apparatuur, vrije donaties en sinds vorig jaar ons mooie gala”, vertelt Roos. In 2016 werd met het gala maar liefst €219.000 opgehaald. ’’We hopen natuurlijk de opbrengst van vorig jaar te overtreffen en zo nog meer kids aan het sporten te krijgen’’

Max Verstappen

Ook dit jaar pakt de stichting weer flink uit. De avond wordt gehost door Gordon. Tevens zijn er unieke veilingitems beschikbaar gesteld, zoals een compleet verzorgde Ibizatrip, een circuitdag op Zandvoort met Max Verstappen en chef-kok Klaas van Winsen aan huis. "We verwachten zo’n 390 gasten, bestaande uit zakelijke relaties, donateurs, partners, klanten en topsporters. Zij kunnen onder meer genieten van een uitgeserveerd drie-gangen diner en een avond vol spetterend  entertainment”, aldus Roos. De fundraising activiteiten bestaan onder meer uit de tafelverkoop, een loterij en een veiling.

http://it4kids.com/nl/

Bekijk de video van het IT4kids gala van 2016 hier.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024