VMworld Update: Laat u bijpraten over VMworld en VMworld Europa

11-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

VMworld Update: Laat u bijpraten over VMworld en VMworld Europa
(13-10-2017)

Op VMworld 2017 kunt u alles ontdekken over de technologie, de trends en de mensen die de toekomst van digital business vormgeven. Van 27 augustus tot en met 31 augustus vond deze plaats in Las Vegas; van 10 tot en met 14 september is het tijd voor de jaarlijkse editie van VMworld Europe in Barcelona. Het thema van VMworld is dit jaar 'I am ...'.

PQR was en is met een aantal experts en ook klanten aanwezig op beide events. Kunt u VMworld en VMworld Europe dit jaar niet bezoeken? Dan kunt u de VMworld Update bezoeken. PQR deelt tijdens deze bijeenkomst op 13 oktober op het kantoor van VMware in Utrecht (Papendorp) alle informatie die tijdens deze events zijn gedeeld.

Agenda

09:00 uur - Ontvangst
09:25 uur - Welkom door Henk Nijkerk, VMware
09:30 uur - VMworld 2017 – EUC, Een terugblik door Rob Beekmans (Solution Architect PQR, vExpert, EUC champion) en Sven Huisman (Senior Consultant PQR, vExpert, EUC champion) >> Rob en Sven vertellen u welke interessante en spannende nieuwe ontwikkelingen verwacht mogen worden op het gebied van End User Computing. Ze zullen het daarbij onder andere hebben over Workspace One, IOT en Horizon.
10:45 uur - Pauze
11:00 uur - VMworld 2017 – Update SDDC, door Ronald de Jong, (Senior Consultant PQR, vExpert NSX, VCIX-NV), Stefan Verhoef, (Senior Consultant PQR, 3x-VCP, VCAP) en Viktor van den Berg, (Technoloy Officer, vExpert, VCDX) >> Ronald, Stefan en Viktor informeren u graag over alle ontwikkelingen op het gebied van het Software Defined Datacenter, Cloud Management en VMware's nieuwe cloud services. Verwacht een grote focus op beveiliging.
12:15 uur - Afsluiting door Henk Nijkerk, VMware
12:30 uur - Lunch

Registratie

Bent u IT-manager of IT-professional, eindgebruiker en werkzaam bij een organisatie met meer dan 250 werkplekken? Schrijf u dan gratis in voor deze bijeenkomst.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud