10-09-2017

Industry 4.0 in Barcelona
(01-10-2017)

De FIRA in Barcelona organiseert van 1 tot 6 oktober de Industry 4.0 week. Dit houdt in dat er gelijktijdig acht verschillende evenementen plaats zullen vinden om de nieuwste technologische ontwikkelingen te showcasen, van 3D en Internet of Things tot Blockchain. Een kans voor organisaties binnen diverse sectoren over de gehele productieketen; van grondstoffen en massaproductie tot de meest recente automatiseringsprocessen om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen, internationale netwerken op te bouwen of haar eigen innovaties te presenteren aan een internationaal publiek. Bij elkaar zullen de evenementen meer dan 850 internationale sprekers en 50.000 professionals aantrekken.

"FIRA wijdt zich aan het samenbrengen van de grote industrieën om innovatie binnen productieprocessen te bevorderen. Met de evenementen hoopt zij bedrijven te kunnen ondersteunen in de transitie naar productievormen met meer efficiëntie, duurzaamheid en competitiviteit. Tevens zet zij hiermee Barcelona op de kaart als Capital of Industry 4.0" aldus Salvador Tasque, Core Business Director van de FIRA.

De evenementen die plaats zullen vinden zijn:

1 – 5 oktober Smart Chemistry, Smart Future: Een forum met nadruk op duurzame ontwikkelingen in de chemiesector. De exhibitiethema´s Smartworld en Smartlife behandelen respectievelijk de globale en individuele toepassingen van de chemie. Meer informatie vindt u hier.

1 – 5 oktober: The 10th World Congress of Chemical Engineering (10th WCCE): Dit congres zal een podium bieden aan onder andere academici, sectorprofessionals en toeleveranciers om elkaar te inspireren, te debatteren en informatie te delen omtrent innovatieve chemische toepassingen. . Klik hier voor meer informatie.

2 – 6 oktober Expoquimia 18e editie: Een grootschalige exhibitie waarbij uiteenlopende sectoren samenkomen om een informatief platform te creëren, waaronder Biotechnologie, Nanomaterialen, Software en Cosmetische technologie. Volg hier de link.

Terug naar nieuws overzicht