Witold Kepinski - 06 september 2017

Nominaties voor Technology Fast 50 bekend gemaakt

Nominaties voor Technology Fast 50 bekend gemaakt image

De vijftig bedrijven die genomineerd zijn voor de 18e editie van de Deloitte Technology Fast 50 zijn bekendgemaakt. De bedrijven zijn genomineerd op basis van hun omzetgroei en maken tijdens de award-uitreiking op 12 oktober kans op de eerste plaats in de ranking.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “We zien dit jaar veel ondernemingen die eerder aan de Rising Star-categorie hebben meegedaan en nu meedingen naar de eerste plek in de Deloitte Technology Fast 50. Wat verder opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

Dit zijn de vijftig genomineerden. Op 12 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven

De Deloitte Technology Fast 50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De selectie vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Rising Star

Bedrijven die zijn opgericht na 31 december 2012 vallen onder de Rising Star-categorie. Deze jonge veelbelovende bedrijven zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld op omzetpotentie, schaalbaarheid en innovatiekracht. De tien genomineerden worden op 11 september bekendgemaakt. Op het Rising Star-event dat voorafgaand aan de Fast 50 award-ceremonie plaatsvindt, kiest de jury na het beoordelen van de pitches de Rising Star 2017 en de Most Disruptive Innovator van 2017.

Deloitte organiseert het Fast 50-programma samen met haar programmapartners ABN AMROEuronextKennedy Van der LaanOracle Netsuite en Vitruvian Partners.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024