DynamicsHUB en Dynamic Communities Inc. kondigen fusie aan

11-08-2017 | door: Redactie

DynamicsHUB en Dynamic Communities Inc. kondigen fusie aan

Na een unanieme stemming tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van DynamicsHUB op 1 juni en 6 juli jongstleden, hebben DynamicsHUB en Dynamic Communities Inc. officieel een fusie aangekondigd. Door het samengaan van de Nederlandse en Internationale Microsoft business community ontstaat de grootste onafhankelijke Microsoft Dynamics community wereldwijd, met meer dan 100.000 gebruikers.

Andy Hafer, CEO van Dynamic Communities Inc. kijkt er naar uit de Nederlandse leden te verwelkomen op het Dynamic Communities platform: “Het is fantastisch om de leden en partners van DynamicsHUB te mogen verwelkomen binnen onze community. We delen allen dezelfde visie en met een nóg breder netwerk kunnen leden op zowel nationaal als op internationaal niveau van elkaar leren. Door deze fusie bundelen we onze krachten.”

Nog breder platform

De communities hebben voor de fusie gekozen om meer kennis te bieden en te delen op een nog breder platform, maar ook om een serieuze gesprekspartner te zijn voor Microsoft om de belangen van leden te vertegenwoordigen. Voorzitter van DynamicsHUB, Jay Ramsanjhal, onderstreept deze voordelen: “Ons doel is om de grootste Microsoft business community ter de wereld te worden, waar eindklanten, partners én Microsoft gebruik van kunnen maken om een strategisch voordeel te realiseren binnen hun organisatie.”.

De community biedt workshops, ronde tafel discussies, klantcases, speciale bijeenkomsten, klantpanels en evenementen aan op nationaal en internationaal niveau, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Beste van twee werelden

Vanuit de DynamicsHUB community zijn de leden zeer positief. Frank Klabbers, CIO van Vink Holding en lid, kijkt uit naar de komende ontwikkelingen: “Geweldig nieuws voor de totale Dynamics community in Nederland en op langere termijn wellicht in Europa. Het beste van twee werelden komt samen. Lokale betrokkenheid en focus komen samen met een wereldwijd community netwerk vol ervaring, content en uitstekende contacten met Microsoft”.

De activiteiten van DynamicsHUB zullen worden voortgezet door hetzelfde team, tevens blijft de naam DynamicsHUB behouden. DynamicsHUB zal een local chapter worden van Dynamic Communities. De leden blijven in contact met de Nederlandse community, DynamicsHUB. Leden krijgen al per 1 oktober aanstaande de mogelijkheid voordeel te halen uit deze fusie. Zo krijgen ze toegang tot een portal met meer dan driehonderd webinars en honderd artikelen en blogs. Ook kunnen ze via dit portal direct in contact komen met andere leden. Dynamics Experience zal worden voortgezet als een lokaal event.

De twee partijen kijken uit naar een positieve samenwerking. De komende periode zal de fusie nader worden vormgegeven waarbij per 1 oktober aanstaande de fusie gefaseerd zal worden uitgevoerd. Per 1 januari 2018 zal de fusie zijn voltooid.

Terug naar nieuws overzicht