Op welke manier is connectiviteit randvoorwaardelijk voor digitale transformatie?
25-07-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Op welke manier is connectiviteit randvoorwaardelijk voor digitale transformatie?

Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) voert een studie uit naar connectiviteit. Wat is connectiviteit precies? Waar speelt dit een rol? En nog belangrijker: op welke manier connectiviteit randvoorwaardelijk is voor het proces van digitale transformatie waar iedere bedrijfssector in Nederland momenteel mee te maken heeft?

DHPA heeft in april in samenwerking met de Dutch Datacenter Association (DDA) en ISPConnect een studie uitgebracht die de digitale infrastructuur en haar cruciale rol voor de digitale economie beschrijft en illustreert. Voortbouwend op dit eerste deel kondigt de stichting nu een nieuwe studie aan die connectiviteit als onderwerp heeft.

In september gepresenteerd

In de komende weken wordt de voorbereiding op deze studie afgerond in de vorm van een onderzoeksopzet. Inmiddels heeft ook de Fiber Carrier Association (FCA) zich aangesloten bij dit initiatief. In augustus zal de studie verder vorm gaan krijgen, waarna deze in september wordt gepresenteerd. 

Partners, deelnemers en leden uit de netwerken van DHPA, DDA, ISPConnect en FCA worden door de DHPA uitgenodigd mee te denken over hoe de hosting- en cloudsector zo goed mogelijk kan worden uitgelegd aan mensen en organisaties uit andere sectoren. In september wordt niet alleen een beschrijving gepresenteerd, maar ook illustraties en praktijkvoorbeelden die het onderwerp tastbaar en inzichtelijk maken. Voor partners van de DHPA bestaat ook de mogelijkheid om op andere manieren bij deze studie betrokken te zijn. Lees daarover meer in het informatiedocument.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud