Wouter Hoeffnagel - 19 juli 2017

Patrick Bolle benoemd tot managing director van Meltwater

Patrick Bolle benoemd tot managing director van Meltwater image

Meltwater, gespecialiseerd in media-intelligence, stelt Patrick Bolle (27) aan als managing director. Bolle (foto) gaat in zijn nieuwe functie de activiteiten van Meltwater in Nederland verder uitbouwen.

Patrick Bolle groeit door vanuit een functie als new business manager bij Meltwater. Bolle: “Ik ben heel blij met deze stap, het is snel gegaan. We zetten de laatste maanden grote stappen met Meltwater Nederland, mede dankzij de inzet van nieuwe technieken op het gebied van artificial intelligence en machine learning. Daarmee gaan we echt het verschil maken op de Nederlandse markt. Met PR Insights geven we Nederlandse organisaties zicht op wat er speelt in de samenleving en bij de concurrentie. Daarnaast bieden we inzicht in de effectiviteit van hun online inspanningen.”

Helena Naverbrant, Area Director Frankrijk, BeNeLux bij Meltwater: “Patrick is de juiste man op deze plek. Hij heeft de afgelopen jaren aangetoond een inspirerende en resultaatgerichte leider te zijn. Het is snel gegaan met hem: Patrick is twee jaar geleden bij ons begonnen en is nu managing director. Ontwikkeling van leiderschap en talent is een speerpunt van ons HR-beleid.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024