Wouter Hoeffnagel - 18 juli 2017

Internationale zoekmachine voor hotels kiest voor HCM-oplossing

trivago, de internationale hotel zoekmachine, kiest voor de Human Capital Management (HCM) oplossing van Workday. Met Workday beschikt trivago over een eenduidige en cloud-gebaseerde HR oplossing. Workday HCM vormt een centrale bron voor werknemersgegevens, die HR executives en managers meer inzicht geeft om sneller en beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Ruim 1.300 medewerkers van trivago, opgericht in 2005 in Düsseldorf, gaan wereldwijd de HR selfservice toepassing van Workday gebruiken. De implementatie, die deze zomer wordt afgerond, helpt trivago bij de transformatie van dagelijkse HR processen, zoals compensatie, werktijden en afwezigheid, werving en selectie, uitgaven, prestaties en ontwikkeling.

Snelle groei

Sinds september 2016 biedt hotel prijsvergelijker trivago toegang tot zo’n 1,4 miljoen hotels in meer dan 190 landen. Wat begon als een website die alleen beschikbaar was in Duitsland, groeide al snel uit tot een bedrijf dat internationaal actief is op 55 markten. Sinds 2005 is het bedrijf gegroeid van drie oprichters in een garage, naar een nieuw hoofdkantoor met meer dan 2.000 medewerkers. Workday Human Capital Management geeft leidinggevenden bij trivago het vertrouwen om de gegevens van medewerkers in te zetten voor de toekomstige groei van de onderneming.

“Wij hadden een HR oplossing nodig die het technologisch platform vormt voor een eenduidige, altijd actuele database – een oplossing die flexibel en vooral schaalbaar is zodat hij met ons kan meegroeien. Wij vonden dat in Workday. We voelden direct een band met de organisatie”, zegt Sian Williams, Business Operations & Strategy – Talent Solutions bij trivago.

“trivago is een snelgroeiend internationaal opererend bedrijf met een sterke werkcultuur, waar technologie van grote toegevoegde waarde is voor zowel leidinggevenden als personeel,” zegt Christoph Kull, Regional Vice President, DACH-regio bij Workday. “Bij Workday zien we veel Duitse organisaties die hun HR en finance systemen verplaatsen naar ons cloud platform, waarbij ze voordeel halen uit één systeem dat zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024