Gonzalo Benedit benoemd tot President EMEA en APJ van Workday
11-07-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Gonzalo Benedit benoemd tot President EMEA en APJ van Workday

Workday benoemt Gonzalo Benedit (foto) tot President EMEA en APJ. Gonzalo is verantwoordelijk voor Workday’s continue groei en succes in de regio’s EMEA en APJ. Hij volgt Chano Fernandez op, die recent benoemd is tot Executive Vice President Global Field Operations.

Gonzalo heeft voordat hij bij Workday in dienst trad gewerkt bij SAP waar hij tot voor kort COO EMEA was. In die functie was hij verantwoordelijk voor sales, services en operations met als belangrijkste aandachtspunt de go-to-market strategie van het bedrijf. De afgelopen 12 jaar heeft Gonzalo een aantal senior functies gehad bij SAP, waaronder directeur van noordelijk Latijns Amerika, algemeen directeur voor Mexico en hoofd bedrijfsvoering EMEA. Hij heeft een Master’s degree in Finance en een bachelor diploma in Business Economics behaald bij Universidad Torcuato Di Tella.

“Ik verheug me er erg op om aan de slag te gaan bij Workday in zo’n cruciale tijd in onze ontwikkeling,” vertelt Gonzalo Benedit, President EMEA en APJ, Workday. Gonzalo geeft aan zich te gaan richten op het behouden van de hoge klanttevredenheid van het bedrijf, die boven de 95% ligt. Daarnaast legt Gonzalo de focus op het brengen van meer klanten naar de Workday community.

Terug naar nieuws overzicht