Dutch IT-channel golf cup heeft nog drie flights over
11-07-2017 | door: Redactie

Dutch IT-channel golf cup heeft nog drie flights over

Voor IT-bedrijven die het leuk vinden om samen te golfen zijn er nog drie flights (per groep 4 golfers) over tijdens de Dutch IT-channel Cup. Dit golf event vindt plaats op 20 september 2017 bij Het Rijk van Nunspeet. Tijdens deze 5e editie (lustrum) komt de Nederlandse IT-business samen om in een goede ambiance golf te spelen en te netwerken.

De Dutch IT-channel Golfcup is wederom op de prachtige bosbaan op het Rijk van Nunspeet. Het golfevent heeft een vertrouwd programma met in de ochtend een spannende interactieve sessie tussen gastsprekers onder leiding van Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski.

Alle disciplines die actief zijn in het kanaal zullen deze geheel verzorgde dag weer vertegenwoordigd zijn. Naast de golfwedstrijd is er ook een leuke clinic voor beginnende spelers.

Uiteraard willen wij u de gelegenheid geven om u via een voorinschrijving te verzekeren van deelname met uw team voor deze compleet verzorgde golfdag, inclusief een inhoudelijke content programma in de ochtend.

Wilt u meer weten over deelname, kosten en (sponsor) mogelijkheden van de Dutch IT – channel Cup neem dan contact op met:

Yvonne Bansagi

Telefoon: 06-23530399

Email: [email protected]

Wij hopen u op 20 september 2017 weer te mogen begroeten en ontvangen!

Bekijk de winnaars van de Dutch IT-channel Cup 2016 hier en de foto's op de Facebook pagina van Dutch IT-channel. Bekijk de video-impressie van de Dutch IT-channel Cup editie 2016 hier.

Terug naar nieuws overzicht