Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
11-07-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Universit biedt Commerce Services Platform voor operators en distirbuteurs

De ICT Summerfair van afgelopen woensdag 5 juli in de Fokker Terminal in Den Haag was een geslaagd event waar tal van telecom en IT-leveranciers hun oplossingen aan bezoekers toonden. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video interview met Ron van Bijsterveld, CEO van Universit. 

Universit levert een Commerce Services Platform aan internationale operators en distributeurs zodat zij via hun kanalen kunnen inspelen op de ontzorgingsbehoefte in het midden- en kleinbedrijf ten aanzien van IT en Telecom. Alle MKB-bedrijven willen immers bij voorkeur 1 leverancier voor alle goederen en diensten op het vlak van IT en Telecom. Een leverancier die begeleiding biedt bij het samenstellen van de juiste mix van software, connectiviteit en hardware. Een leverancier die zorgdraagt voor verzekering, financiering en die je kan bellen als je problemen hebt.

Universit verkoopt haar platform aan operators en distributeurs. Waarom? Omdat dit krachtige partijen zijn met het juiste portfolio. Partijen die ook de noodzakelijke backoffice diensten (zoals financiering en 24x7 support) kunnen bieden aan hun channel partners. Op basis van het Universit platform, worden allerlei verschillende oplossingen in de markt gezet zoals workspace-as-a-service en IoT oplossingen.

Waarom Universit en niet een ander platform? Van Bijsterveld reageert: “Omdat wij specialist zijn op het vlak van IT en Telecom. Wij het platform als een SaaS-dienst leveren waardoor wij een implementatie binnen 90 dagen kunnen garanderen. En omdat ons platform gebouwd is op basis van de behoefte van channel partners waarbij het niet allleen gaat om de verkoop van producten en diensten van de operator/distributeur maar juist ook om het beheer van deze goederen en diensten. Daar zitten nu juist de interessante verdienmodellen en dat is waar ons platform veel functionaliteit biedt”.

Terug naar video overzicht