Quion besteedt technisch beheer van zijn werkplekken en IT-infrastructuur uit
04-07-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Quion besteedt technisch beheer van zijn werkplekken en IT-infrastructuur uit

Quion, dienstverlener in de financiële markt, heeft IT-dienstverlener Solvinity gecontracteerd voor het technisch beheer van zijn werkplekken en IT-infrastructuur.

Quion vond in Solvinity een IT-partner die met innovatieve oplossingen de business-ontwikkelingen van het bedrijf ondersteunt en de bedrijfscontinuïteit garandeert zodat de eigen organisatie zich op zijn core business kan richten. Solvinity levert vanuit meerdere datacenters een betrouwbare oplossing met hoge beschikbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit, die volledig is voorbereid om de ambitieuze groeidoelstellingen van Quion te realiseren.

Meedenken en meebewegen

Solvinity is voor Quion een partner die niet alleen de nodige expertise in huis heeft, maar ook meedenkt en meebeweegt naarmate Quion zijn business de komende jaren uitbreidt. Daarbij is ook gekeken naar overeenkomsten in bedrijfscultuur, die bij beide organisaties klantgericht is met oog voor innovatie. Corné van Nispen, CIO bij Quion: “Wij staan als bedrijf klaar voor de volgende stap in eigen groei, en daar zochten we een professionele partner bij. Het kwaliteitsaspect, de focus op security en het innovatieve karakter van Solvinity sluiten daar goed op aan.”

Frank van den Belt, CEO Solvinity: “Wij zijn zeer verheugd Quion de komende jaren te mogen ondersteunen met onze expertise en innovatiekracht. Onze engineers uit het klantteam kijken uit naar de samenwerking.” De toekomstige nieuwe Quion IT-omgeving draait binnen de datacenters van Solvinity. Voor het leveren van werkplekdiensten werkt Solvinity op dit project samen met partner Axians.

Terug naar nieuws overzicht