Wouter Hoeffnagel - 29 juni 2017

Wie wint de Digital Transformers Award 2017?

Wie wint de Digital Transformers Award 2017? image

Digital Transformers reikt op donderdag 5 oktober 2017 voor de derde keer de Digital Transformers Award (DTA) uit. Met de uitreiking in de A’DAM Toren worden de grootste digitale transformers van Nederland in de schijnwerpers gezet. In 2016 nam Anouk Beeren namens Deli XL de award in ontvangst, waar in 2015 Robert van Geffen van Philips met de prijs aan de haal ging. U kunt zich tot 1 september inschrijven. Het is ook mogelijk iemand anders te nomineren.

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen. De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten. Hij beschikt over sterke kennis en vaardigheden omtrent digitale mogelijkheden binnen organisaties en heeft een heldere visie op de ontwikkelingen daarin. Ten slotte wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat, aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Vertaalslag naar succesvolle toekomst

De digitale revolutie stelt nieuwe eisen aan de organisatie van de toekomst. Vooral grotere bedrijven met enige historie hebben moeite met de omschakeling. Om deze fundamentele verandering succesvol te realiseren, is er een groeiende behoefte aan digitale transformers.

De uitreiking van de Digital Transformers Award brengt digitaal talent in Nederland in contact met bedrijven die een digitale inhaalslag maken. Het event biedt deelnemers de kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken. Iedere ‘change-maker’ die nauw betrokken is bij deze vertaalslag kan zichzelf of een ander online aanmelden. De inschrijvingen sluiten 1 september. Meer informatie over de Digital Transformers Award is hier te vinden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024