Wouter Hoeffnagel - 28 juni 2017

Sigrid Bos benoemd tot Accountmanager bij Toshiba ISB

Toshiba Information Systems Benelux benoemt Sigrid Bos (1988) tot Account Manager. In deze functie krijgt zij de verantwoordelijkheid voor new business in de segmenten zorg, gemeentes, provincies en veiligheidsregio’s binnen Nederland.

Sigrid Bos werkte voorheen onder meer bij Unit 4, waar zij als schakel tussen marketing en sales veel nieuwe projecten binnenhaalde. “Bij Toshiba ga ik mij met een frisse blik en veel enthousiasme richten op het binnenhalen van new business. Naast het opbouwen van goede klantrelaties wil ik mij inzetten voor een goede relatie met de resellers“, aldus Bos.

Ronald Ravel, country manager van Toshiba Information Systems Benelux: “Sigrid is een bevlogen medewerker met veel ervaring op het gebied van relatiemanagement. Dankzij haar komst kunnen we onze ambities waarmaken in de groeisectoren zorg, gemeentes, provincies en veiligheidsregio’s. Zij is een klantgerichte accountmanager die kan adviseren over een geïntegreerde aanpak bij de levering van oplossingen voor mobiel werken.”