Jan-Willem van der Meere benoemd tot voorzitter van SAP-gebruikersvereniging VNSG

28-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Jan-Willem van der Meere benoemd tot voorzitter van SAP-gebruikersvereniging VNSG

Jan-Willem van der Meere (foto) is tijdens de extra algemene ledenvergadering van de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) gekozen tot de nieuwe voorzitter van de gebruikersvereniging. Hij volgt hiermee Astrid Zwiers op, die deze rol vanaf 2013 heeft vervuld. Jan-Willem van der Meere maakt sinds 2015 deel uit van het bestuur van de VNSG en was verantwoordelijk voor Internationale Samenwerking. Naast Jan-Willem van der Meere is ook Arnoud Roebers (Rabobank) toegetreden tot het bestuur voor de portefeuille Focusgroepen & Communities.

“Ik vind het een eer om als voorzitter van VNSG de komende jaren aan de slag te mogen gaan. De VNSG is een professionele en erg actieve vereniging met de ambitie om voor de leden de toegevoegde waarde van hun investering in SAP-oplossingen zo groot mogelijk te maken. Dit doen we door mensen met elkaar te verbinden, kennis te delen en netwerken mogelijk te maken. Daarnaast speelt de VNSG binnen SUGEN (SAP User Group Executive Network), het internationale netwerk van SAP-gebruikersverenigingen, een toonaangevende rol. Een rol die we constructief inzetten om onze taak als beïnvloeder richting SAP verder uit te bouwen en te versterken”, aldus Jan-Willem van der Meere.

Tijd van veranderingen

“Het is daarnaast een uitdaging om voorzitter te zijn in deze tijd van veranderingen, waarin organisaties en IT-afdelingen binnen bedrijven zich moeten oriënteren en organiseren op hun veranderende rol, met de verschuiving van IT assets naar IT services, met de adoptie van S/4HANA en verdere inzet van (digitale) technologie. Ik heb het volle vertrouwen dat we elkaar - leden, partners, bureau en bestuur hierin kunnen verbinden en versterken.”

De 49-jarige Jan-Willem van der Meere heeft een Master in Business Econometrics en is met zijn logistieke achtergrond sinds 1997 werkzaam binnen het SAP-domein. Zo was Van der Meere als SAP-consultant actief bij Hill’s Pet Nutrition en later bij Perfetti Van Melle, waar hij in 2001 manager van de SAP servicedesk werd. In 2007 werd hij daar benoemd tot Regional IT Manager. Sinds augustus 2015 is hij Corporate IT Manager bij Lamb Weston / Meijer.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People