Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-06-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Axians stopt veel energie in nieuwe innovaties

ICT-dienstverlener Axians organiseerde in Utrecht bij de Metaal Kathedraal de Axians Partnerdag 2017. Meer dan honderd leveranciers waren aanwezig op deze zonovergoten kennismiddag. Het thema was 'Accelerate together' waar de focus ligt om samen in de markt verder te groeien. Daarbij werden een aantal sessies gehouden zoals 'Accelerate in Healthcare', 'Accelerate in Industry' en 'Together - partnering met Axians en VINCI Energies'. Afsluitend vond er een gezellige borrel en BBQ plaats. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel was er ook bij. Hij sprak in een video interview met Rob van Kaathoven (algemeen directeur Axians Nederland), Erik Lenten (CTO & Innovatie Axians Nederland), Tom Greeve ( Directeur - Infrastructuur bedrijven Axians Nederland), Arjen Fluks (directeur Bostec), Daan de Groot (Head of Partner Organization Cisco Nederland) en Edwin Kanis (Marketing, Communicatie & Innovatie Axians Nederland).

Axians is het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten. Het ondersteunt haar klanten - private bedrijven, publieke organisaties, overheidsinstanties, operators en service providers - in het gehele proces van hun ICT-projecten met een breed portfolio aan oplossingen: software oplossingen, datacenters en cloud diensten, digitale werkplekken, netwerkinfrastructuren, cybersecurity en oplossingen voor samenwerken en communiceren.

Het Axians team van professionals op het gebied van consultancy, design, integration en services ontwikkelt deze oplossingen om van technologie in elke organisatie de drijvende kracht achter digitale transformatie te maken. In 2016 realiseerde Axians met 8.000 medewerkers een omzet van 1,8 miljard euro, in 210 business units verspreid over 18 landen.

 

Terug naar video overzicht