Witold Kepinski - 24 juni 2017

BPSolutions behaalt IBM Platinum Status

BPSolutions behaalt IBM Platinum Status image

BPSolutions, een IT solutions & Cloud Services Provider uit Driebergen, heeft de IBM Platinum Partner status behaald in het nieuwe IBM Partnerworld programma.

Deze hoogst mogelijke IBM business partner status wordt toegekend aan partners die bewezen hebben innovatieve oplossingen met aantoonbare business value aan hun klanten te leveren. Criteria zijn onder meer een groot aantal aan certificeringen, hoge klanttevredenheidscore, aantoonbare competenties op basis van referentie-cases en gerealiseerde omzetdoelstellingen.

In de afgelopen jaren meldt BPSolutions zich meerdere malen bewezen te hebben als betrouwbare IBM business partner met diepgaande kennis van complexe ICT-Infrastructuren, (hybride) Cloud-, en Analytics oplossingen.

BPSolutions heeft driemaal op een rij de prestigieuze wereldwijde IBM Beacon Award voor “Outstanding Technical Excellence” gewonnen in 2014, 2015 en 2016. Deze Award wordt uitsluitend uitgereikt aan partners die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd waarmee waarde wordt toegevoegd aan de wijze waarop hun klanten zaken doen en die hun klanten ondersteunen bij het transformeren naar het tijdperk van “cloud en cognitive computing”.