Fabrice de Windt benoemd tot Senior Vice President van Europa van Orange Business Services
16-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Fabrice de Windt benoemd tot Senior Vice President van Europa van Orange Business Services

Orange Business Services benoemt, met ingang van 1 juli 2017, Fabrice de Windt tot Senior Vice President van Europa. De Windt zal de bedrijfsactiviteiten van de onderneming in heel Europa leiden, om de strategie van het bedrijf te versterken als partner voor de digitale transformatie van multinationals.

Als voormalig CEO van de Benelux bij BT, heeft De Windt uitgebreide wereldwijde communicatie- en IT-ervaring. Deze lag ten grondslag aan de groei en innovatie binnen zijn teams bij verschillende internationale bedrijven, waaronder BT, AT&T en HP. Hij leidde succesvolle business development organisaties, met name in de financiële sector. Zijn bewezen succesvolle ondersteuning van verschillende multinationals maken hem goed uitgerust om de Europese verkoop- en marketingorganisatie van Orange Business Services te leiden.

"Het is cruciaal om te blijven innoveren en teams in staat te stellen om de beste oplossingen te vinden voor internationale organisaties en hun zakelijke doelstellingen", aldus De Windt. "Ik heb veel zin om het Europese team te leiden en kijk ernaar uit om onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie op alle markten."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People