BPCloudServices standaardiseert hybride cloud dienstverlening

12-06-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

BPCloudServices standaardiseert hybride cloud dienstverlening

BPCloudServices, onderdeel van BPSolutions, kiest voor de composable infrastructure technologie van Hewlett Packard Enterprise (HPE) om haar hybride cloud dienstverlening op te standaardiseren.

BPCloudServices levert verschillende cloud diensten aan middelgrote tot grote organisaties. Hierbij valt te denken aan de applicatie-, infrastructuur- en cloud monitoring dienstverlening (SaaS), maar ook PaaS en IaaS platformen met diverse workloads die tevens gekoppeld kunnen zijn aan publieke cloud providers zoals Azure, AWS en IBM Bluemix. 

Flexibiliteit en schaalbaarheid

“Onze dienstverlening is divers en vereist een hoge mate van flexibiliteit en schaalbaarheid.”, legt Mark de Groot (foto), Algemeen Directeur bij BPCloudServices, uit. “Met de HPE Synergy technologie hebben we voor onze private cloud omgeving de ideale oplossing gevonden waarmee tevens beheerinspanningen worden geminimaliseerd door vergaande automatisering.”

Gino D’Ippolito, HPE Country Manager Data Center and Hybrid Cloud Benelux & Denemarken, geeft aan dat de kracht van HPE Synergy zit in de software-defined intelligence, fluid resource pooling & provisioning, en de uitgebreide open-integratie mogelijkheden. De HPE Synergy technologie stelt organisaties in staat om zich te richten op de Next Generation Applications.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud