Wouter Hoeffnagel - 12 juni 2017

Wigo4it besteedt inhuur van flexibel personeel uit

Overheidscoöperatie Wigo4it heeft bij de onlangs uitgevoerde aanbesteding voor de inhuur van flexibel personeel HeadFirst, onderdeel van HeadFirst Source Group, geselecteerd als één van haar opdrachtnemers. De kennisbemiddelaar gaat Wigo4it vanaf 1 juli 2017 voorzien van ICT-professionals, interim managers, consultants, business projectmanagers en programmamanagers.

Wigo4it ontwerpt, ontwikkelt, beheert en onderhoudt ICT-applicaties voor de sociale diensten van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Hiervoor huurt zij binnen de afgesloten raamovereenkomsten voor circa negen miljoen euro per jaar externe professionals in. Wigo4it heeft in totaal vijf leveranciers geselecteerd in drie percelen: 1) ICT-professionals (70% van totaal), 2) interim managers, consultants, business projectmanagers en programmamanagers (25%) en 3) staffunctionarissen (5%). HeadFirst is leverancier voor perceel 1 en 2. De raamovereenkomsten hebben een looptijd van twee jaar, met voor Wigo4it driemaal de mogelijkheid te verlengen met één jaar.

HeadFirst Source Group meldde eerder dit jaar al dat het aanbestedingen heeft gewonnen bij de Raad voor de Rechtspraak, Koninklijke Bibliotheek, Ministerie van Economische Zaken en UWV. Gert-Jan Schellingerhout, CEO van HeadFirst Source Group: “Met de gunning van de aanbesteding van Wigo4it geven we een sterk vervolg aan de successen van eerder dit jaar, die zich positief uiten in de onlangs gepresenteerde cijfers over het eerste kwartaal van 2017. Door de fusie met branchegenoot Source zijn we met circa 460 miljoen omzet al de grootste speler in onze markt en we hebben de overtuiging snel verder te kunnen groeien.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024