Schrijf u nu in voor de Round Table 'Innovatie als accelerator van uw online en digitale business'

08-06-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Schrijf u nu in voor de Round Table 'Innovatie als accelerator van uw online en digitale business'
(29-06-2017)

De wereld van online en digitale business is dynamisch, veranderlijk en onbegrensd. Het succes wordt bepaald door de mate waarin u als organisatie kunt inspelen op de verregaande en onberekenbare wensen en behoeften van klanten in een concurrerende markt die steeds groter en dynamischer wordt. Benieuwd hoe innovatie kan dienen als accelerator voor uw online en digitale business? Schrijf u nu in voor de Round Table die Executive People in samenwerking met Pure Storage organiseert. 

In deze omgeving een ultieme klantervaring bieden is uitdagend en tegelijkertijd noodzakelijk. Een continue veranderende vraag, de behoefte aan schaalbaarheid en flexibiliteit hebben een enorme invloed op de organisatie en IT omgeving.

Online transaction processing platform

Om succesvol en concurrerend te kunnen zijn, hebben online en digitale bedrijven een nieuw soort IT platform nodig. Een online transaction processing platform dat een voorspelbare performance biedt, naar behoefte kan worden aangepast en zichzelf beheert.

Wat betekent dit voor u en uw organisatie? Hoe gaan u en uw peers om met deze ontwikkelingen? Wat is er nodig om een succesvol business model te ontwikkelen en uw organisatie en infrastructuur hierop af te stemmen.

Round Table diner

Executive People nodigt u uit voor een Round Table diner met als thema ’Innovatie als accelerator van uw online en digitale business’. De sessie wordt mogelijk gemaakt door kennispartner Pure Storage.

De sessie wordt gehouden op 29 juni van 18 tot 21:00 uur. Tijdens deze sessie kunt u sparren en discussiëren met uw vakgenoten. De Round Table helpt u nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaring. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf uzelf snel in om uw plek aan tafel veilig te stellen!

Agenda

17:30 uur – Ontvangst deelnemers
18.00 uur – Aan tafel en aanvang discussie over de volgende onderwerpen:

  • In de toekomst succesvol zijn (en de concurrent achter je laten) betekent nu radicaal innoveren;
  • Het zal altijd een uitdaging blijven om de technologische ontwikkelingen in lijn te houden met onze business doelstellingen;
  • Voor onze organisatie is (public) Cloud niet het antwoord op alles.

Rond 20:30 uur ronden wij deze Round Table af en praten nog wat na tijdens de koffie.

Datum

  • Donderdag 29 juni 2017
  • 17:30 – 21:00 uur

Locatie

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog kosteloos aan voor deze exclusieve vakbijeenkomst en verzeker uzelf van een plaats rond de tafel! Aanmelden kan kosteloos via Yvonne Bansagi - [email protected]; Tel: 06 235 303 99.

Kennispartner

Deze Round Table wordt mogelijk gemaakt door kennispartner Pure Storage. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met het onderwerp delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Agenda, Digital