Witold Kepinski - 06 juni 2017

Executive People doet verslag van HPE Discover 2017 Las Vegas

Executive People doet verslag van HPE Discover 2017 Las Vegas image

De redactie van Dutch IT-channel en Executive People doen komende dagen live verslag van de jaarlijkse Hewlett Packard Enterprise (HPE) Discover conferentie in Las Vegas. Op de eerste dag pakte het bedrijf flink uit met nieuwe enterprise producten en nieuwe partner initiatieven.

HPE introduceert de nieuwste Gen10 server platform die voorzien is van moderne gecombineerde storage en memory technologie, onder andere voor de DL500, DL300, DL100. DL10 series, het Tower platform en Synergy platformen. Deze zijn ook voorzien van iLO (Integrated Lights Out) technologie.

HPE introduceert verder voor het MKB en kleinbedrijf een ClearOS Linux ProLiant server en MicroServer reeks. 

Aruba

Ook pakt HPE uit met nieuwe producten van Aruba Networks, zoals een locatie-gebaseerde asset tracking IoT-oplossingen die geheel is geïntegreerd met het wireless platform. Verder is er de nieuwe Aruba 8400 Core Switch Series die draaien op het ArubaOS-CX operating systeem. Deze Aruba switch moet het opnemen tegen de populaire Cisco Catalyst switches.

Digital

Tijdens de HPE Global Partner Summit werd het HPE Partner Ready Digital Marketing Program aangekondigd om partners een sales boost te geven met digital marketing. Partners krijgen support met tools en content voor hun sites om sales leads binnen te halen.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024