Automatiseer, personaliseer en beveilig uw onzichtbare infrastructuur

31-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Automatiseer, personaliseer en beveilig uw onzichtbare infrastructuur
(20-06-2017)

RES en Nutanix geven op 20 juni tijdens een webinar inzicht in de wijze waarop u een nieuwe strategie kunt creëren waarmee u het hybride datacenter kunt transformeren en zowel de adoptie als reputatie van desktop- en applicatievirtualisatie kunt verbeteren. Deze strategie kan u daarnaast helpen de uitrol van applicaties te versnellen en datacenterbeheer te vereenvoudigen via automatisering en self-service. Ook leert u hoe u de beste strategie kunt opzetten om uw complexe IT-omgeving voor te bereiden op de toekomst, wat u zowel geld als tijd bespaart naarmate uw bedrijf groeit.

IT-organisaties staan voor de uitdaging complexe hybride IT-infrastructuur te beheren. Zo moeten zij datacenters schalen, een consistente gebruikerservaring leveren, apps en diensten afleveren, zeker stellen dat het beveiligingsbeleid wordt nageleefd en bijblijven bij alle vereisten op het gebied van compliance. In de webinar helpen Nutanix en RES u een strategie op te zetten die hierbij helpt.

Op het event:

  • ontdekt u de voordelen van hyperconverged infrastructuur voor het draaien van missiekritieke applicaties en diensten;
  • leert u bestaande technologie-investeringen te maximaliseren voor snellere provisionering en een persoonlijkere, veiligere digitale werkplek;
  • ontdekt u de mogelijkheden van RES en Nutanix integratie.

Doelgroep

Het event is gericht op IT-architecten, datacenterbeheerders en IT-managers. Zij krijgen op het event waardevolle inzichten in het beheren van een hybride IT-infrastructuur.

Datum en tijd

De webinar wordt georganiseerd op 20 juni van 15:00 tot 15:45 uur.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze webinar. Heeft u interesse, maar kunt u de webinar niet bijwonen? Meld u dan aan om na afloop een opname van de webinar te ontvangen.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters