Heraeus Groep moderniseert infrastructuur met veilig hybride netwerk
31-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Heraeus Groep moderniseert infrastructuur met veilig hybride netwerk

Het Duitse technologiebedrijf Heraeus sluit een vierjarig contract met Orange Business Services om zo haar wereldwijze netwerk te moderniseren en alle diensten onder te brengen onder één internationale partner. Dit vergemakkelijkt het beheer van de infrastructuur en zorgt voor meer transparantie in kosten, contracten, serviceniveau en facturering.

Het doel is om een ??homogeen en stabiel netwerk te creëren voor de 110 locaties van Heraeus, die verspreid zijn over de hele wereld. Dit netwerk moet een veilige en snelle verbinding faciliteren met cloud- en communicatiediensten die het bedrijf ondersteunen en klaar zijn voor de toekomst. Als onderdeel hiervan zal Heraeus alle diensten die momenteel worden verstrekt door bijna 100 verschillende aanbieders onderbrengen bij Orange Business Services.

Meer prestaties en efficiëntie

De oplossing van Orange Business Services bestaat uit een hybride netwerk met geoptimaliseerde data-routing en ingebouwde connectiviteit met clouddiensten, zoals Microsoft Office 365. Het biedt meer bandbreedte om de prestaties van alle bedrijfsapplicaties van Heraeus te verbeteren. Daarnaast bevat het dienstenpakket een beveiligde en snelle lokale internettoegang.

“Een wereldwijd bedrijf zoals Heraeus heeft een betrouwbaar en flexibel netwerkfundament nodig om de uitdagingen aan te gaan die de toekomst voor deze succesvolle, multinationale onderneming in petto heeft. Onze hybride netwerken integreren beveiliging, internet en een geoptimaliseerde en applicatie-centrische cloud-toegang om te voldoen aan de zakelijke behoeften van onze klanten. We zijn blij dat Heraeus ons als partner heeft gekozen en vertrouwt op onze wereldwijde expertise en bekwaamheid,” zegt Helmut Reisinger, vicepresident International bij Orange Business Services.

Terug naar nieuws overzicht