Cyber Security Update Sessie: How we got your password (and it sucks)!
26-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cyber Security Update Sessie: How we got your password (and it sucks)!

Vrijwillig je bedrijf laten hacken? Maak op 22 juni 2017 kennis met Red Teaming van F-Secure. Met behulp van Red Teaming worden de zwakke en sterke plekken in de security van een bedrijf blootgelegd. Hoe denkt een cyber-crimineel en hoe gaat deze te werk? Organisaties worden uitgedaagd om cyberaanvallen te detecteren en de schade te beperken.

Kijk bijvoorbeeld naar de grootste Ransomware-uitbraak op 12 mei jl.; WannaCry. In zeer korte tijd kon deze ransomware snel doordringen tot overheidsinstellingen, ziekenhuizen en autofabrikanten. Hoe kunnen organisaties dit soort aanvallen voorkomen? Welke tools kunnen zij hiervoor gebruiken?

Wat is uw daadwerkelijke security niveau?

Dupaco en F-Secure nodigen jou uit voor een cyber security update, waarbij Tom Van de Wiele aantoont dat het vermeende security niveau maar zelden overeenkomt met het daadwerkelijke security niveau. Tom is gespecialiseerd in Red Teaming bij F-Secure en als Cyber Security Consultant actief als ethical hacker bij de grootste private en publieke bedrijven in Scandinavië en West Europa.

Tom laat ook zien hoe organisaties preventief te werk kunnen gaan en veiligheidsincidenten kunnen voorkomen. Hierbij maakt hij gebruik van eenvoudige tactieken (huishoudelijke items) om binnen te dringen en legt hij uit waarom dit werkt, en altijd zo zal blijven werken.

Agenda

12.30 – 13.30 uur - Welkomst lunch
13.30 – 13.45 uur - Presentatie – Introductie Dupaco Data Security Pitch
13.45 – 14.00 uur - Presentatie – F-Secure - Aart Jonkers – Intro
14.00 – 14.30 uur - break
14.30 – 15.30 uur - presentatie – F-Secure Tom Van de Wiele – Cyber Security
15.30 – 16.00 uur - demo Radar (Bert de Houwer)
16.00 uur - einde event

Datum

Donderdag 22 juni 2017

Locatie

Papendorpseweg 95
Utrecht

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de Cyber Security Update sessie.

Terug naar nieuws overzicht
Security