Better together met Citrix & Microsoft
23-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Better together met Citrix & Microsoft
(08-06-2017)

PQR organiseert het seminar: ‘Better together met Citrix en Microsoft’. Het seminar wordt op 8 juni aanstaande gehouden op het hoofdkantoor van Microsoft te Schiphol.

Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in de mogelijkheden van de diverse combinaties van Citrix en Microsoft oplossingen als gevolg van de geïntensiveerde samenwerking tussen beide bedrijven. Dankzij deze combinaties kunnen uw medewerkers sneller, slimmer en eenvoudiger de IT-middelen gebruiken bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Better together

Het programma van deze dag staat geheel in het teken van de beste combinaties van Citrix en Microsoft oplossingen. We starten deze dag om 10:00 uur. U kunt onder meer de volgende sessies verwachten:

  • Enterprise Mobility Management, door Jan-Paul Plaisier (Consultant, PQR) en Anton van Pelt (Consultant, PQR) 
  • Citrix cloud, door Robert Versteeg (Consultant, PQR)
  • BYO-Questions, interactie met vragen
  • Gastpresentatie Citrix & Microsoft, door Chris Hasenaar (Sales Engineer, Citrix) en Jan van der Elst (Channel Executive Cloud Workspace, Microsoft)

Om 15:00 uur sluiten we de dag af en is er nog ruimte om te netwerken. Kijk hier voor de volledige agenda.

Aanmelden

Het seminar is gericht op IT-managers, security officers of IT-professionals die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties met meer dan 200 werkplekken. Wilt u het seminar bijwonen? Meldt u dan aan via [email protected].

Terug naar nieuws overzicht
Cloud