Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP biedt organisaties multi-cloud opties

SAP klanten kunnen hun applicaties niet alleen in de SAP Cloud Platform draaien maar ook bij andere cloud aanbieders zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud. Dit zegt SAP ceo Bill McDermott in video interview met Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski tijdens de SAPPHIRE NOW conferentie in Orlando.

De SAP ceo meldt tijdens het onlangs gehouden SAPPIRE NOW conferentie in Orlando dat het SAP Cloud Platform geschikt is voor een multi-cloud omgeving. SAP wil hierdoor open zijn en daardoor voor klanten meer waarde voor hun business creëren en verder kunnen innoveren in het tijdperk van de digitale transformatie. Klanten hebben daarom een brede keuze in welke cloud ze hun applicaties kunnen draaien. Bijvoorbeeld in Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud die multicloud support krijgt via het SAP Cloud Platform.

Java

Volgens McDermott staat SAP graag open voor andere merken technologie. Daarom is het SAP Cloud Platform gebaseerd op Cloud Foundry met brede ondersteuning voor development technologieën zoals Java en Node.js. Ook is er volop support voor SAP HANA applicatie services.

Microservices

SAP introduceert verder APIs voor SAP S/4HANA, SAP Hybris, SAP Ariba op de SAP API Business Hub. Verder levert SAP nieuwe integratie flows en microservices. Onlangs is het SAP App Center vernieuwd.

Quinso

Hubert Wezenberg, managing partner van IT-dienstverener en SA_specialist Quinso, vindt de SAP multi-cloud een goede keuze zo zegt hij  een video interview tijdens de SAPPHIRE NOW conferentie.

Terug naar video overzicht
Cloud