Ideo introduceert SAM Smart Asset Management
20-05-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ideo introduceert SAM Smart Asset Management

Het Bossche consultancybedrijf Ideo, bekend als SAP expert partner op het gebied van service, onderhoud en mobility, lanceert SAM Smart Asset Management: een mobiele oplossing voor het voeren van de administratie rondom alle service- en onderhoudsprocessen.

Smart Asset Management sluit volledig aan bij de strategie die SAP afgelopen jaren heeft uitgewerkt: het maakt gebruik van SAP Fiori en het SAP Cloud Platform.  De nieuwe app maakt gebruik van de service- en onderhoudsprocessen in SAP ECC en S/4HANA.

“SAM maakt het Ideo portfolio compleet met een robuuste offline app op basis van de flexibele HTML5 frontend technologie, waarbij gebruik gemaakt kan worden van SAP Cloud Platform als middleware”, aldus
Martin Maurer, CEO van Ideo.

Productintroductie

De nieuw app wordt getoond tijdens de productieintroductie op 13 en 15 juni. Meer informatie over SAM en de introductiedagen is verkrijgbaar via de website www.mobilesam.nl.

Partnerschap

Ideo en msc solutions Ideo en msc solutions zijn al sinds 2010 partners. Beide partijen zijn gespecialiseerd in service- en onderhoudsprocessen en hebben een focus op mobiel werken. msc solutions heeft SAM ontwikkeld en werkt exclusief samen met Ideo op de Nederlandse en Belgische markt.

Terug naar nieuws overzicht