DHPA en House of IT verkennen mogelijkheden voor onderwijs toekomstige Cloud & Hosting specialisten

17-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

DHPA en House of IT verkennen mogelijkheden voor onderwijs toekomstige Cloud & Hosting specialisten
(22-05-2017)

DHPA en House of IT organiseren op maandag 22 mei de kick-off Hosting/Cloud. Het doel van de bijeenkomst is het verkennen van een mogelijke samenwerking om meer en beter gekwalificeerde medewerkers op het gebied van hosting en cloud beschikbaar te krijgen voor de arbeidsmarkt.

De volgende onderwerpen staan tijdens de bijeenkomst op de agenda:

  • Bepalen gezamenlijke definitie Hosting en Cloud
  • Beeld ontwikkelingen: korte, middellange en lange termijn
  • Ervaren mismatch kwantitatief en kwalitatief (tussen wat schoolverlaters leren en zouden moeten weten wanneer ze gaan werken(behoefte))
  • Verwachte mismatch (op basis van de middellange en lange termijn behoeften)
  • Verkennen oplossingsrichtingen voor kwantitatief en kwalitatief

Naast verschillende bedrijven, zal ook het onderwijs vertegenwoordigd zijn door de Hogeschool van Amsterdam en het ROC van Amsterdam. Indien de wens bestaat dat een specifieke onderwijspartner wordt uitgenodigd, kan dit worden doorgegeven aan de DHPA.

Locatie

De kick-off wordt georganiseerd op het kantoor van Quanza Engineering, gevestigd aan de Willem Fenengastraat 7, 1096BL in Amsterdam.

Aanmelden

Zowel deelnemers & partners van DHPA als andere geïnteresseerden zijn welkom mits zij werkzaam zijn in de sector of in het (ICT)onderwijs. U kunt de kick-off Hosting/Cloud op 22 mei gratis bijwonen. Aanmelden kan hier.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

dhpa