Wouter Hoeffnagel - 15 mei 2017

Toshiba ISB benoemt Jan Decaestecker tot Key Accountmanager Benelux

Toshiba ISB benoemt Jan Decaestecker tot Key Accountmanager Benelux image

Toshiba Information Systems Benelux (Toshiba ISB) maakt bekend Jan Decaestecker (1976) te hebben benoemd tot Key Account Manager Benelux Corporate Business.

In deze functie is Decaestecker verantwoordelijk voor grote corporate klanten in de financiële en farmaceutische sector en binnen de lokale en centrale overheid en in de zorgsector. Hij zal zich richten op new business en het uitbouwen van Toshiba’s marktaandeel als B2B-leverancier in België en Luxemburg. Decaestecker was hiervoor werkzaam bij Bpack, onderdeel van Bpost, de Belgische postbezorgdienst.

Ervaring met business development

Jan heeft veel ervaring met business development en het bouwen en onderhouden van langetermijnrelaties met corporate klanten. Daarnaast brengt hij veel markt- en productkennis mee over de dynamiek in de IT-salesomgeving en de snelle toename van mobiliteit van de werkplek.

Ronald Ravel, country manager van Toshiba Information Systems Benelux: “Met Jan hebben we een senior professional met veel ervaring op het gebied van IT in huis gehaald en zien zijn aanstelling als een investering in de toekomst. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met zijn komst onze ambities voor de Belgische/Benelux markt verder verwezenlijkt kunnen worden, waarbij klanten een vertrouwd aanspreekpunt krijgen alsmede een geïntegreerde aanpak van oplossingen op het gebied van mobiliteit en IT.”