ICT Cup: Sporten, netwerken en teambuilding
15-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ICT Cup: Sporten, netwerken en teambuilding

Op vrijdag 16 juni wordt er tijdens de ICT Cup gestreden tussen de beste spelers uit de branche. Teams uit de branche gaan bij Nationaal Sportcentrum Papendal de sportieve strijd aan om de ICT Cup in de wacht te slepen.

De ICT Cup wordt georganiseerd door ICTWaarborg. Na een ontvangst bij het Paviljoen komen er gedurende de dag diverse sporten aan bod, zoals beachvolleybal, voetbal en handboogschieten. Aan het eind van de dag wordt de grote finale gespeeld en wordt bekend wie dit jaar voor het eerst naar huis gaat met de ICT Cup.

Netwerken

Naast teambuilding en sportiviteit, biedt deze dag ook de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken. De uitgebreide lunch en de borrel met BBQ zijn dé uitgelezen kansen om uw netwerk uit te breiden.

ICTWaarborg vindt het belangrijk om tijdens deze dag ook aandacht te besteden aan mensen waarvoor sporten helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Daarom steunt de organisatie met de ICT Cup Stichting ALS. Kijk hier voor meer informatie over deze stichting of voor het doen van een donatie.

Inschrijven

Wil jij deze strijd wel aangaan? Schrijf jouw team dan hier in! Meer informatie over ICT Cup is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht