Applicatie Hosting: uw product of dienst nog sneller op de markt!

11-05-2017
Deel dit artikel:

Applicatie Hosting: uw product of dienst nog sneller op de markt!

Applicaties ontwikkelen en aanbieden: kan het sneller en effectiever? Jazeker. Hosted.nl komt, in samenwerking met Jelastic, met een nieuwe dienst genaamd Applicatie Hosting. Een Platform as a Service (PaaS) waarmee software ontwikkelaars eenvoudig een platform kunnen uitrollen. Dat kan middels een enkele Docker of een complete loadbalanced high-redundant omgeving bestaande uit meerdere Dockers.

Eenvoudig beheer

Met behulp van een controlepaneel is het gemakkelijk een configuratie aan te maken en binnen een aantal minuten online te gaan. Installeren van veel gebruikte applicaties (WordPress, Magento, Prestashop of Jenkins) is in no time gerealiseerd. En natuurlijk kunt u ook kant en klare of door uzelf ontwikkelde Docker-images draaien.

Installeren van een nieuwe development omgeving voor ontwikkelaars is slechts een kwestie van een aantal klikken. U bent er geen uren meer mee bezig.

Automatisch schaalbaar: wel zo handig

Toevoegen van Dockers kan automatisch en dat geldt eveneens voor de resources als geheugen en processorkracht bij piekbelasting. Bijkomend groot voordeel: u betaalt alleen voor de resources die u gebruikt. Gebruikt u een Docker-image niet, dan wordt deze zelfs automatisch uitgezet.

Applicatie Hosting. Het ultieme ontwikkelplatform: flexibel en snel, op alle niveaus.

Hosted.nl is een Nederlandse Cloud aanbieder van beheerde internet services, platformen en infrastructuur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met innoverende en bewezen producten. 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

applicatie