Staat uw organisatie op pole position? Ga voor snelheid!
05-05-2017 | door: Blog

Staat uw organisatie op pole position? Ga voor snelheid!

Wilt u niet hoeven wachten op IT en mínstens net zo snel zijn als de concurrentie? Met de juiste dataopslag-oplossing bent u er zeker van dat uw organisatie koploper wordt en blijft. Start de race met eersteklas snelheid en flexibiliteit.

Hoe houdt u uw IT on-track?

Waar bij Formule 1 goede grip op de weg enorm belangrijk is om ‘on-track’ te blijven, is in een bedrijf goede grip op IT noodzakelijk. Met name in complexe IT-omgevingen is het belangrijk om te kunnen schalen naar de eisen en wensen van de dag. Een goed beveiligde omgeving, die het geheel up-and-running houdt met een continue beschikbaarheid. Want net als Max Verstappen wilt u als IT-manager niet dat een essentieel onderdeel door technische problemen uitvalt.

Meedoen in de race

In de wereld van de Formule 1 is het vrijwel onbetaalbaar om over de nieuwste technieken te beschikken; alleen de partijen met de allergrootste budgetten kunnen met perfecte wagens aan de start verschijnen. Vanuit organisaties wordt nog regelmatig gedacht dat het duur is om over geavanceerde oplossingen op IT-gebied te beschikken. Enterprises met een iets minder groot IT-budget kunnen echter ook volledig meedoen aan de race.

Creëer snelheid met de beste oplossingen

Wat u kan helpen bij het creëren van IT-snelheid, is een oplossing die uitstekende performance biedt en geschikt is voor iedere uitdaging. Kies voor een betaalbare en compacte oplossing die zowel hybride als all-flash beschikbaar is.

De juiste oplossing voorziet in al uw moderne storage-behoeften ten aanzien van datagroei, dataprotectie en performance. Daarnaast versnelt het de organisatieprocessen, stroomlijnt het uw datamanagement en helpt het u eenvoudig data naar de cloud te uploaden. En heeft u weleens gedacht aan de ondersteuning van ‘Value Added Reseller of the Year’ Tectrade voor de nodige ‘pitstops’?
 
Meer informatie en advies over de complete Flash Storage-oplossingen? Neem contact op met Tectrade via +31 (0)345 547040 of [email protected].

Door: Tectrade

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, Cloud, data
Cloud