Orange Business Services benoemt Frank Baggermans tot managing director van de Benelux
04-05-2017

Orange Business Services benoemt Frank Baggermans tot managing director van de Benelux

Orange Business Services benoemt Frank Baggermans per direct tot nieuwe managing director van de Benelux. Baggermans gaat de activiteiten van het bedrijf leiden in België, Nederland en Luxemburg. Hij neemt de leiding over de Benelux over van Alain Stas.

Als voormalig vicepresident marketing en sales, presales en strategische domeinen voor Europa, heeft Frank meer dan 17 jaar ervaring in bedrijfs- en technologieleiderschap. Voorafgaand aan zijn Europese rol leidde Frank de Nederlandse verkooporganisatie en werkte in Afrika om business sales activiteiten in Kenia voor de Orange groep te ontwikkelen en te leiden. Zijn scala aan internationale expertise maakt hem goed uitgerust om bedrijven te ondersteunen in hun mondiale zakelijke behoeften.

Grote uitdagingen
"Meer dan ooit worden multinationale klanten geconfronteerd met grote uitdagingen om zich aan te passen aan de snel veranderende en complexe markt, waarin technologie een cruciale rol speelt", zei Frank Baggermans, managing director van de Benelux, Orange Business Services. "Ik kijk ernaar uit om onze klanten te ondersteunen met een ongeëvenaarde dienstverplichting en wereldwijde expertise om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen voor zowel hun werknemers als eindgebruikers over de hele wereld."

"We zijn verheugd om Frank te mogen verwelkomen in deze rol, waarbij hij essentiële activiteiten in België, Nederland en Luxemburg leidt. Deze landen zijn de thuisbasis voor een aantal van onze meest innovatieve wereldwijde klanten in digitale transformatieprojecten," zegt dr. Helmut Reisinger, executive vicepresident van Orange Business Services.

Terug naar nieuws overzicht