Exclusief voor IT-Beslissers: Waar Data groeit, explodeert complexiteit
02-05-2017 | door: Marco van der Hoeven

Exclusief voor IT-Beslissers: Waar Data groeit, explodeert complexiteit

Op 11 mei zijn er nog een aantal plekken vrij op de Salonboot de Dame van Amstel, bij een exclusief diner en een rondetafeldiscussie waar zo'n 35 CIO's en IT-beslissers zullen spreken over Bi-model of Two Speed IT.

De IT-organisatie van vandaag bevindt zich in de spagaat tussen enerzijds het agile exploreren van toepassingen die nieuwe bedrijfsuitdagingen moeten oplossen en het voorspelbaar managen van een solide applicatie-landschap en een (vaak) hybride infrastructuur anderzijds.

Maar wat is het effect hiervan op de data huishouding; hoe voed je nieuwe toepassingen vanuit je data gekoppeld aan legacy applicaties op een flexibele ‘agile’ manier? Hoe houd je dit beheersbaar zonder in te boeten op veiligheid of in strijd te zijn met GDPR; de nieuwe Europese wetgeving op het gebied van data protectie? En welke rol speelt NoSQL technologie hier in ? Vraagstukken met oplossingen waar we graag met jou over in discussie willen gaan.

De volgende sprekers zullen hun ervaringen delen en het geheel wordt gefaciliteerd door Arnoud Klerkx, moderator van de dag.

Arnout Arntz, CIO TVM Verzekeringen

Jan-Kees Schakel, Founder & CEO Sensing Clues; turning wild spaces in to safe havens (IoT for wildlife protection)

Moderator Arnoud Klerkx, CTO Sanoma Learning en voormalig CIO of the Year

Wilt u onderdeel zijn van deze exclusieve en inspirerende avond, uw kennis verrijken maar ook delen met counterparts? Het aantal plekken is beperkt dus meld u snel aan door een mail te sturen naar [email protected]

Opstaplocatie: Steiger Muziekgebouw aan het IJ voor het Movenpick hotel.
Wanneer: donderdag 11 mei 2017
Tijd: Welkom 17:30. Afvaart 18:15

Terug naar nieuws overzicht