Online technologiebedrijven komen samen op TechSummit Amsterdam

01-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Online technologiebedrijven komen samen op TechSummit Amsterdam
(01-06-2017)

LeaseWeb organiseert voor het vierde jaar op rij de TechSummit. Tijdens deze dag delen verschillende sprekers hun kennis en ideeën over diverse technologische onderwerpen, waaronder betrouwbaarheid, prestatievermogen en schaalbaarheid, met de aanwezige IT-specialisten.

Het centrale thema van de TechSummit is dit jaar ‘Building Reliability at Scale’. Het event geeft inspirerende inzichten voor de architecten van het informatietijdperk. De TechSummit vindt plaats op 1 juni in Pakhuis West in Amsterdam. Het evenement heeft als doel om de ICT-gemeenschap voor te lichten, te inspireren en te vieren. De eerste TechSummit werd in 2014 in Amsterdam gehouden. Sindsdien is het aantal deelnemers en locaties gestaag gegroeid. Er vinden inmiddels edities plaats in Amsterdam, Berlijn en Washington DC.

Prominente sprekers
De TechSummit trekt sprekers van prominente ICT- en mediabedrijven uit alle delen van de wereld. Dit jaar zijn er onder meer lezingen door Diogo Mónica, Security Lead bij Docker, Amy Nguyen, software engineer bij Pinterest en Joerek van Gaalen, CTO Performance bij Computest. Hun verhalen over actuele en nieuwe onderwerpen vormen de aanzet tot een levendige dialoog tussen de aanwezige developers, systeembeheerders, engineers en softwarearchitecten.

“Ik heb enorm veel geleerd van de verschillende sprekers die aan bod kwamen. Het is bovendien ontzettend leuk om mensen van verschillende bedrijven te leren kennen en om nieuwe tools uit te proberen”, zegt Jessy Irwin, Security Empress bij 1Password, spreker en deelnemer tijdens TechSummit 2016.

Open dialoog binnen de tech community
De TechSummit heeft als doel om bij te dragen aan een open, continue dialoog binnen de tech community. Het evenement moedigt mensen met alle mogelijke achtergronden en perspectieven aan om samen te komen en hun kennis met elkaar te delen. Een volledig overzicht van het dagprogramma is hier te vinden. U kunt zich hier aanmelden voor het evenement.

Terug naar nieuws overzicht
Security