Eiffage kiest voor Global Human Capital Management
01-05-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Eiffage kiest voor Global Human Capital Management

Leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources Workday maakt bekend dat Eiffage, één van Europa’s grootste bouw- en concessiebedrijven, kiest voor de Human Capital Management (HCM) oplossing van Workday. Met Workday beschikt Eiffage over een cloud-gebaseerd HR-systeem dat helpt bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen, het verhogen van efficiëntie en het realiseren van betere besluitvorming in het bedrijf.

Met 64.000 werknemers in 70 verschillende landen, verenigt Eiffage bouw, vastgoedontwikkeling, civiele techniek, energie en concessies. Het bedrijf wilde af van het netwerk van versnipperde, lokale HR systemen en koos voor het HCM systeem van Workday. Deze oplossing zorgt voor standaard processen, biedt werknemers self-service mogelijkheden en biedt managers toegang tot internationale rapportages en analytics. Met Workday verwacht Eiffage:

  • cruciale HR processen in de gehele organisatie te stroomlijnen en ondersteunen met een enkelvoudig, betrouwbaar cloud systeem
  • de planning van arbeidskrachten te verbeteren met behulp van realtime analyses en verslaglegging, waardoor managers worden voorzien van betrouwbare gegevens over zowel hun werknemers als teams en waardoor bedrijfsleiders een helder inzicht krijgen in het totale personeelsbestand.
  • het mogelijk te maken dat werknemers toegang krijgen tot relevante informatie en de mogelijkheid krijgen om eenvoudig in actie te komen om HR taken op elk gekozen moment uit te voeren, vanaf een mobiel apparaat.

Stéphane Rousseau, directeur Group Information Systems bij Eiffage: “Met Workday kiezen we voor flexibiliteit, wereldwijde rapportages, gebruiksgemak én voor een applicatie waarmee de werknemers op verschillende locaties in de wereld met elkaar kunnen samenwerken. Dankzij Workday kan Eiffage bedrijfsprocessen optimaliseren, realtime, data gestuurde beslissingen nemen en management en werknemers voorzien van een consistente, aantrekkelijke en mobiele ervaring.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud