dean one verzorgt netwerkborrel op ICTVakdag
28-04-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

dean one verzorgt netwerkborrel op ICTVakdag
(08-05-2017)

Voor het negende jaar op rij organiseert ICTWaarborg het evenement voor de ICT-branche: ICTVakdag. Tijdens deze beurs komen vakgenoten, leveranciers en distributeurs samen. De beurs is toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn bij computer(web)winkels, automatiseerders, telecombedrijven en servicebedrijven.

ICTVakdag opent 8 mei 2017 vanaf 11.00 uur haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs belooft dit jaar drukker en interessanter te worden dan ooit, gezien het aantal genodigden en het aantal bedrijven dat zich afgelopen jaar heeft aangesloten bij ICTWaarborg.

Netwerkborrel
dean one zal ook dit jaar aanwezig zijn en bovendien vindt de officiële netwerkborrel aan het einde van de dag bij dean one plaats. dean one’s stand zal dan worden omgebouwd tot een echte dean bar inclusief DJ. Onder het genot van de muziek, een hapje en een drankje, zal het volop netwerken worden met honderden ICT-vakgenoten. De bar opent zijn deuren van 16:00 tot 18:00 uur. U bent natuurlijk van harte welkom tijdens deze netwerkborrel.

U kunt zich hier aanmelden voor ICTVakdag. ICTVakdag is gratis toegankelijk.

Terug naar nieuws overzicht