Reseller AXEZ brengt bedrijven laagdrempelig naar de cloud

27-04-2017 | door: Jeroen Bordewijk

Reseller AXEZ brengt bedrijven laagdrempelig naar de cloud

Bedrijven en organisaties die naar de cloud willen, zijn van harte welkom bij reseller AXEZ uit Rijswijk. “Om de gang naar de cloud zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we een hybride model met zowel on-premise als cloud computing vanuit een eigen datacenter”, vertelde AXEZ-directeur René van Dop onlangs in een interview met Executive People.

Organisaties en bedrijven kunnen gebruik maken van een volgens René 'bijzondere combinatie van traditionele on-premise IT met een eigen datacenter voor cloud computing'. “Met AXEZ Care voor het beheer van die gecombineerde omgeving daaroverheen hebben we echt iets aparts in de aanbieding”, vindt de AXEZ-directeur. “Tel daarbij op onze fundering met HPE als hardwareleverancier, en je begrijpt dat zowel on-premise IT als clouddiensten hier in goede handen zijn.”

In een interview met Executive People spreekt René ook over het volgens hem aantrekkelijke betalingsmodel van AXEZ. “Aan de datacenterkant geldt een pay-per-use model en aan de on-premise kant is alles fixed price, dus geen verrassingen achteraf. Al onze contracten zijn per direct opzegbaar, dus ben je het zat of vind je ons niet meer leuk, dan kan je zo weg.”

Lees meer in het uitgebreide interview met René van Dop.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud