VMware Digital Workspace Experience Day: de Digital Workspace visie van VMware

20-04-2017 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

VMware Digital Workspace Experience Day: de Digital Workspace visie van VMware
(19-05-2017)

PQR nodigt u uit voor de exclusieve VMware Digital Workspace Experience Day op 19 mei 2017 op het hoofdkantoor van VMware te Utrecht. Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in de visie van VMware met betrekking tot de Digital Workspace. Ook vindt een technische hands-on-oefening plaats die u laat ervaren hoe VMware Workspace ONE de verschillende aspecten van Identity Management, Mobility, Virtual Desktops, Remote Apps en VMware's nieuwe 'just-in-time'-desktopfunctionaliteit integreert in één gebruiksvriendelijk platform.

De sessie wordt geheel verzorgd door Ton Hermes, Specialist SE End User Computing bij VMware. Daarnaast staan VMware vExperts Rob Beekmans en Sven Huisman van PQR voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Workshop | theorie en praktijk
Neem uw eigen laptop (PC of MAC) en mobiele apparaten (iPad of Android-tablet) mee. PQR neemt u mee in de visie en techniek, zodat u volop kunt meedoen met de EUC Experience Day.

U wordt op 19 mei om 9:00 uur ontvangen met een kop koffie, waarna om 9:30 uur wordt gestart met de aftrap. U kunt onder meer de volgende sessies verwachten:

  • De visie van VMware op de Emerging Digital Workspace
  • Het gebruik en beheer van de Workspace ONE Application Portal
  • De mogelijkheden van Airwatch en Horizon binnen Workspace ONE
  • 'The art of the possible' – VMware's nieuwe 'just-in-time'-desktops en VMware App Volumes

Om 15:00 uur wordt de dag afgesloten en is er ruimte om vragen te stellen. Het volledige programma van de VMware Digital Workspace Experience Day is hier te vinden.

Registreer u vandaag
Bent u End User expert of IT-professional en werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie met meer dan 500 werkplekken? Kom dan op 19 mei aanstaande naar de PQR-workshop Digital Workspace Experience Day bij VMware in Utrecht.

Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan via [email protected].

Terug naar nieuws overzicht