Digital Transformation Conference

Digital Transformation Conference

06-04-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Digital Transformation Conference
(15-06-2017)

Op 15 juni 2017 vindt weer de Digital Transformation Conference plaats in De Fabrique in Maarssen. De Digital Transformation Conference biedt een netwerkmoment voor alle digitaal geïnteresseerden die geloven dat een digitale transformatie hun business kan stuwen. U krijgt de gelegenheid om u te verdiepen in de verschillende pijlers van digitale transformatie – IT, workforce en security –tijdens een reeks interactieve workshops, demo’s, klantenpresentaties en keynotes. Daarnaast komt u ook te weten hoe Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream en VMware u kunnen ondersteunen om een digitale leider te worden.

Elke business wordt vandaag geconfronteerd met digitale innovatie, maar toch noemt vandaag slechts 5% van de organisaties zich al een digitale leider. Organisaties in de digitale kopgroep hebben een businessmodel dat inspeelt op hoe medewerkers de consumenten het beste kunnen bedienen, waarbij IT extra waarde creëert en verrijkende, beveiligde data het fundament vormen.

Leer tijdens de Digital Transformation Conference hoe u het maximum haalt uit de digitale economie en uw kansen verzilvert door in te zetten op:

  1. IT Transformatie
  2. Workforce Transformatie
  3. Security Transformatie

De Digital Transformation Conference, uw tussenstop op uw weg naar digitaal leiderschap!

Inschrijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie