Open Tech Day 2017 in Jaarbeurs Utrecht
01-04-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Open Tech Day 2017 in Jaarbeurs Utrecht

Open Tech Day 2017, hét open source-event van de Benelux, opent zijn deuren op donderdag 20 april in de Jaarbeurs te Utrecht. De uitdagingen voor IT-managers en andere leidinggevenden worden met de dag groter en complexer: hoe gaan we om met deze veranderingen, is het schaalbaar, blijven we binnen deadlines en budget en hoe kunnen we als bedrijf continue voorop blijven lopen? – en ga zo maar door.

Ondernemingen maken steeds meer en vaker gebruik van open source-software. Binnen domeinen als cloud, big data, mobiele applicaties, enterprise mobility en integratie-toepassingen heeft open source dan ook vele innovatieve wegen ingeslagen.

Tijdens de Open Tech Day zullen meerdere (inter)nationaal zeer succesvolle user cases worden gepresenteerd, gericht op uitdagingen in de markt en op de vraag hoe open source daar een oplossing voor biedt. Presentaties, keynotes, technical workshops, tutorials en rondetafeldiscussies zullen onderdeel zijn van de Open Tech Day 2017.

Zie voor alle sprekers en het hele programma van de Open Tech Day  Een full conference-pass kost slechts 149 euro.

De Open Tech Day wordt mede mogelijk gemaakt door Suse [Founding partner], Red Hat en Google [Platinum partner] , ING, Talend, Snow, Oracle, Sogeti en Kangaroot.

Terug naar nieuws overzicht