Trend Micro CTO Raimund Genes overleden

28-03-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Trend Micro CTO Raimund Genes overleden

Trend Micro CTO en antivirus-specialist Raimund Genes (54) is vrijdag 24 maart overleden aan de gevolgen van een hartaanval in zijn huis in Duitsland. Hij laat zijn vrouw en twee zonen achter.

Raimund Genes werkte de laatste dertig jaar in de IT-branche in verschillende functies. Als Chief Technology Officer was Raimund verantwoordelijk voor de invoering van nieuwe methoden om bedreigingen op te sporen en uit te roeien. Hij gaf leiding aan een mondiaal team ontwikkelaars en onderzoekers die de kerntechnologieën van Trend Micro opbouwen. Raimund heeft bij Trend Micro verschillende leidinggevende posities bekleed, waaronder algemeen directeur van Trend Micro's Incubation Business, president European Operations, Europese Vice President of Sales and Marketing en Managing Director.

Genes sprak gepassioneerd over de ontwikkelingen in cybersecurity. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People citeerde Genes graag en sprak hem tijdens video-interviews (hier tijdens de Cyber Security Panel en tijdens VMware World 2016 in Barcelona).

De redactie wenst de familie, vrienden, collega's, Trend Micro en business partners sterkte met dit verlies.

Lees meer in het eerbetoon aan Genes geschreven voor Trend Micro CEO Eva Chen.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Security